Four Bites Catering

Fenntartható catering vállalkozás vagyunk, rendezvényeiken az étkezést igazi találkozási élménnyé varázsoljuk, közvetlen hangulatban, profi szervezéssel, felelősen. A berendezéstől kezdve a tálalási megoldásainkon át termékeinkig fontos elvünk a praktikusság, minőség, stílus és a környezetkímélő megoldások. 
Nagyjából egyszerre indult történetünk a YOUnik csapatéval és azóta is lelkesen működünk együtt. Közös rendezvényeinkre előszeretettel dolgozunk ki egyedi, ötletes megoldásokat ételkínálatban, interaktív workshopok és ajándék boxok formájában is. 

NOVO Catering

A NOVO Catering elsősorban magas minőségű, egyedi igényekre szabott üzleti catering szolgáltatást nyújt, de emellett egy régi katonai járműből átalakított, különleges „fesztiváltruck”-kal is megjelennek rendezvényeken. A NOVO Kultúrkonyha brand tovább viszi a Katlan Tóni mindazon tudását és tapasztalatát, amit a csapat több mint 20 év alatt a catering és a vendéglátás területén szerzett. Ennek köszönhetően zökkenőmentes szervezést és egészen egyedire szabható lehetőségeket kínálnak, legyen szó akár tematikus menüsorról, extrém helyszínekről vagy csapatépítő főző workshopról.