Kreatív tréningek, képzések - csapatokosítók

Tudtad, hogy az információ annál könnyebben marad meg, minél intenzívebb érzelem kötődik hozzá?

Kreatív tréningjeink alatt garantált a kíváncsiság, izgalom és lelkesedés intenzitása.

NAGY RABLÁS

Meglephet, hogy ezt a programot a tréningek között találod, ez azonban nem véletlen.

A program nagy része során egy szerepjátékra invitálunk titeket, ahol a csapatotok egyik fele épp egy bankrablás közepén van, míg a másik fele hatóságként próbálja meghiúsítani a rablók tervét.

A játékosoknak időnyomás alatt kell krízishelyzeteket megfelelően kezelniük, másokra hagyatkozniuk, és a döntéseik következményeivel szembenézniük. A játék végére ezek a tapasztalások rengeteg gondolatot, érzelmet generálnak a résztvevőkben, amit tréneri segítséggel, vezetett módon dolgozunk fel. A közös élményre alapozva olyan témákat tudunk érinteni, mint kommunikáció, bizalom, nyomás alatti működés – stresszválasz vagy épp a felelősségvállalás. Majd megvizsgáljuk, hogy ezek a tapasztalatok hogyan építhetőek be a munka világába, és válhatnak mindenki hasznára.

Csapatépítés mesterkurzus

Szívesen foglalkoznál a csapatod fejlesztésével, de nem tudod, hogy kezdj neki, milyen szempontokat kell figyelembe venned, és milyen módszereket érdemes használnod a célod eléréséhez?

Szeretnéd, hogy a munkavállalók közössége akkor is épüljön, amikor adott esetben nincs arra keret, hogy külső cég segítségével valósítsatok meg programot, mégis többre vágytok annál, minthogy közösen beüljetek valahova?

Megmutatjuk, hogy mi hogyan csinálnánk, hogy a kapott eszközök birtokában ti magatok is változatos és hasznos eseményeket tudjatok létrehozni. Nem halat adunk el nektek, hanem megtanítunk horgászni.

Az esemény során először megismerkedtek különböző, nektek összeválogatott játéktípusokkal, és kipróbálhatjátok bennük magatokat résztvevőként is (jégtörő, ismerkedős, kommunikációt fejlesztő stb.), majd a saját csapatotok igényeit figyelembe véve, szakértői segítséggel egy teljes programtervet állítotok össze, amit akár már fel is használhattok a következő összejöveteletekkor.

KÁVÉHÁZ

Kávéház programunk során irányított beszélgetésekben vehetnek részt a kollégák. A témákat teljes mértékben a ti igényeitekre szabjuk, és azok vezetésére hozzáértő pszichológusokat, trénereket kérünk fel.

Bevált témák például a stresszkezelés; hatékony alvás; motiváció, ösztönzés; erőszakmentes kommunikáció. De ugyancsak beszélhetünk “elevator pich”-ről, vagy a FOMO-ról. Bármiről, ami a céget, a munkatársakat érdekli, érinti.

A Kávéház a felvetett témákba való belekóstolásra nyújt lehetőséget, segít támpontokat adni a területben való későbbi elmélyülésre. Amennyiben azt tapasztaljátok, hogy valamelyik téma nagyobb figyelmet érdemel, örömmel állunk rendelkezésetekre azok további feltárásában.

REFLEXIÓ

A Goldberg-gép építése megannyi társas helyzetet teremt, amiről érdemes beszélni, ugyanis remekül párhuzamba állítható cégen belüli együttműködéssel, kommunikációval. A tapasztalatok átbeszélése, tudatosítása rávilágíthat elakadásokra, bevált stratégiákra, amiket később munkahelyen is alkalmazhatunk.

Trénerek vezette csoportokban olyan kérdésekre keressük a választ, mint például:

A tréning a Goldberg-gép építésén túl további egy órát vesz igénybe. A Goldberg-gép építése remek lehetőséget biztosít egy tréningnap közepén egy kis önfeledt, kreatív szórakozásra, majd az azt követő reflexió ismét elmélyíti a beszélgetéseket, és megteremti a hangulatot a további tréningekhez (pl. Kávéházhoz).

Kiugró Tehetségek

Ismeritek a Beugrót? Na, ez nem az, de valami nagyon hasonló. A program komolysága csak rajtatok és a célotokon múlik. Van egy konkrét témakör, amit szívesen feldolgoznátok (pl. generációk közötti szakadék a munkahelyen)? Vagy csak kikapcsolódnátok céges anekdoták felidézésével? Mind a kettőre van lehetőség.

A szituációs játékok során társaságra szabott alaphelyzetekkel, feladatokkal találkozhattok, melyekben mindenki a maga vérmérsékletének és alap-természetének megfelelő mértékben vehet részt.

Nagyobb társaság esetén ez a program másik játékkal párhuzamosan, vagy kisebb csoportokban kivitelezhető.