CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK - CIPZÁR

“Cipzár” jellegű programunk olyan speciális csapatösszerázó események, melyeket kifejezetten rátok szabunk, nektek találunk ki pont olyanra, hogy éppen kényelmes legyen.

OSCAR GÁLA

Emlékszel a Mátrixban, ahogy kitérnek a golyó elől? Vagy a Ponyvaregény klasszikus táncjelenetére?

Gyertek, lépjetek be Hollywood kulisszái mögé, és forgassátok le saját kisfilmeteket egy-egy klasszikus jelenet felhasználásával, újragondolásával. A csapattagoknak profi stábként kell együtt-működniük, mindenki a saját szerepkörében segíti majd a közös munkát.

Nem szívesen állsz reflektorfénybe? Akkor kipróbálhatod magad forgatókönyvíróként vagy akár rendezőként is.

 

A forgatás után pedig nem mentek üres kézzel haza: a program méltó lezárása nem lehet más, mint az Oscar-gála, ahol ti szavazhattok egymásra különböző kategóriákban. Arról pedig, hogy a közös alkotás örök emlék legyen, az általatok készített videók gondoskodnak.

ÓRIÁSFESTMÉNY

Fessétek meg a mozaik darabjait – minden csapat egy-egy részletét festi meg a nagy egésznek! Igen ám, de ez nem is olyan egyszerű. A csapatok különböző információk birtokában vannak, és más-más eszközkészlettel rendelkeznek. Ahhoz, hogy minden csapat sikeresen megfesse a saját részletét a festményből, eredményesen össze kell dolgozzanak egymással. A végeredmény pedig nem csak egy tanulságos, csoportdinamikát is fejlesztő, közösen eltöltött pár óra, hanem örök emlék is egyben. Illesszétek össze a festményeket, és csodáljátok alkotásotokat akár az irodátokban, telephelyeteken.

A festmény lehet egy tájkép, céges logó, de akár a vállalati értékeket megjelenítő, grafikus által kifejezetten nektek tervezett egyedi kép is.

EZ MOST MÁS ÁLLOMÁS

Egy hétköznapi állomásos logikára épülő játékot hozunk nektek, ez azonban mégis más. Nem elég, hogy az állomásokra kínált játékok különlegesek, egy hosszú listából ti magatok válogathatjátok össze, hogy milyen programelemekkel találkoznátok szívesen az esemény során. A program rugalmasan alakítható a kiválasztott állomásokkal, így kint és bent is megvalósítható, valamint a program fizikai aktivitás szintjét is ti szabályozhatjátok. Természetesen bármikor vevők vagyunk új állomások kitalálására, tematikára, céges értékekre való építésre, ami még jobban segíti a célotok megvalósítását.

 

NAGY FELADAT, MINI GOLF

A program kezdetekor egy üres területre érkeztek. Igen ám, de akkor hogy lesz ebből minigolf?

A pálya csak arra vár, hogy megépítsétek! A csapatok 1-1 minigolf akadálypályát készítenek: a csapattagoknak ki kell találniuk a koncepciót, majd a rendelkezésükre bocsátott számtalan eszköz és alapanyag közül válogatva meg is kell valósítaniuk azt. Az alkotások elkészültével pedig nincs más hátra, mint hogy bevegyétek az általatok létrehozott minigolf pályát, és összemérjétek tudásotokat a többi csapattal.

Ha egy olyan programot keresel, amiben a kooperatív és a kompetitív szellem is jelen van, akkor ez remek választás számotokra.

TALÁLD FEL, MINT MACGYVER

Ha szeretted az iskolában a kísérleteket, akkor ettől le fog esni az állad! Különböző, kilátástalannak tűnő helyzetekből kell közösen kikeverednetek ezen az eseményen véges számú elérhető eszköz segítségével, mint ahogy régen azt MacGyver is tette. Tapasztaljátok meg együtt a reakciókat, erősítsétek csapatmunkátokat, és hozzatok létre egy felejthetetlen élményt a laboratóriumban! A cél, hogy minden értelemben találjátok fel magatokat! 

 

KÖPENY NÉLKÜLI HŐSÖK

Váljatok az életetek hőseivé!

Megadott paraméterek mentén minden csapat megteremti a tökéletes szuperhőst… és ekkor… éppen ekkor váratlan események sorozata veszi kezdetét, civilek kiáltanak segítségért. Milyen szerencse, hogy épp jókor vagytok jó helyen, hogy a megmentésükre siessetek!

A megalkotott szuperhőseiteknek (azaz a csapatoknak) össze kell dolgozniuk, hogy az eseményeket a helyes mederbe tereljék. A csetepatékról és hőstettekről mindeközben élő szereplős képregény “íródik”.

Készen álltok a bevetésre?

JÁTÉK AZ EGÉSZ VILÁG MULTIKULTURÁLIS JÁTÉKEGYVELEG

Minden kultúra rendelkezik sajátos játékokkal, amelyek tükrözik a helyi hagyományokat és életmódot. Ezek a játékok gyakran nemcsak szórakoztatóak, hanem hozzájárulnak a közösségépítéshez és a kultúra megőrzéséhez is.

Megajándékoznád valamilyen “hazai” élménnyel a külföldi munkavállalóidat, vagy csak érdekel, más népeknél milyen hagyományos játékok vannak? Ez a program mind a két esetben tökéletes választás nektek!

Válogassátok össze magatok, hogy mely nemzetek által ihletett játékokat próbálnátok ki, mi pedig elvisszük nektek a multikulturális programegyveleget.

Igény esetén nemzeti ételek-italok kóstolásával, catering szolgáltatással is kiegészíthető a program.

EGY HAJÓBAN EVEZÜNK

A karton vajon fennmarad a vízen? Ez csakis azon múlik, hogy milyen yachtot építetek belőle. És mivel a puding próbája az evés, ezért az épíkezés után élesben próbára is kell tennetek magatokat, hogy a leggyorsabb hajót építő csapat elnyerhesse a Yacht Kupát.

 

GOLDBERG-MACHINE

A Goldberg Machine (VIDEÓ) egy egyszerű feladat elvégzésére (pl. tárgy felborítására) alkalmas, fölöslegesen bonyolult eszköz, amely esetünkben különféle, (akár a cég tevékenységével vagy a társaság érdeklődési körével kapcsolatos) tárgyakból épül föl.

Videobevezető:

Videovetítés és a program ismertetése, csapatok beosztása. Kb. 30 perc

Építés csapatokban:

Kooperációra és őrült ötletekre fel! A csapatoknak 1,5 órájuk van a masina láncreakcióinak, és a többi csapat láncszemeivel való összekapcsolhatóságá-nak kidolgozására.

Összeáll a nagy egész:

A program legizgalmasabb része, hiszen ebben a fázisban dől el a küldetés sikere!

Vajon minden működik, amit kitaláltatok? Sikerül elérni a kitűzött célt?

MAKETT DERBI

Hajós programot szeretnétek, de jó lenne szárazon megúszni? Akkor a makett derbi tökéletes választás számotokra. A csapattagoknak más-más nehézséget kell leküzdenie az építkezés során. Hogy sikerül a csapatmunka, ha például valaki néma, valaki nem hallja a többieket? Derítsétek ki ezzel a programmal!

 

TALÁLJ KINCHAT!

Nem egy hétköznapi, egyhelyben ülős ismerkedős játékra vágytok? Még szerencse, mert Találj KinChat játékunk nem a megszokott módon ad teret egymás alaposabb megismerésének.

A játékosok csapatokba állnak, majd vicces és érdekes kérdések mentén tudnak meg egymásról egyre több mindent. De ez még nem minden. A kérdésekre a válaszaikat ládákba rakják, majd a többi csapat elől elrejtik. Utána elindulhat a kincsvadászat. Keressétek meg egymás válaszait, keressétek meg a válaszok gazdáit! Ismerkedjetek, találkozzatok, találjatok kinChat!

LIVING ORGANISM

A játékosok párokat alkotnak, majd egyre növekvő csapatokban teljesítik a feladatokat, míg a végén az egész társaság egy csapattá egyesülve teljesíti az utolsó kihívást. (Az első feladat után két pár együtt alkotja a csapatot a következő kihíváshoz, és így tovább.)

Példa feladványokra:

  • keressetek 5 dolgot, ami igaz mindnyájatokra
  • Gordiuszi csomó – bogozódjatok ki közösen

ÉTKEZŐK VIADALA

Minden csapatnak egy a célja: elkészíteni és jóllakni az ebéddel.

Ez azonban nem is olyan egyszerű, ugyanis a kellékeket és a hozzávalókat meg kell szereznie a csapatoknak ügyességi, gyorsasági és logikai feladványok mentén, szerte a helyszínen. Hiszen minél jobban megdolgozunk érte, annál finomabb lesz munkánk gyümölcse.

Néhány példa a feladványokra:

  • amőba játék a kellékekkel – amelyik csapat nyer, ők választhatnak a kellékekből 3 db-ot (vágódeszka, bogrács stb.)
  • kvíz játék – a helyes válaszért kapható a megérdemelt jutalom, de vigyázat! Ha nem viszitek a bázisotokra a nyereményt, és hibáztok, elvesztitek a jutalmatokat!

Egyes feladatoknál kupont lehet nyerni, amelyeket a bőségszarunál a szükséges hozzávalókra, fűszerekre, kellékekre lehet beváltani.

A viadal végeztével a csapatoknak egy utolsó esélyük nyílik pontokat szerezni: bemutatják egymásnak az elkészült ételeket.

YOUNIK RACE

YOUnik Race CULTURE – Kultúra vagy sebesség?

A résztvevők 5-8 fős csapatokban, többállomásos vetélkedőben ismerhetik meg alaposan a program helyszínét.

A játék ezen változata intellektuálisabb, jó megfigyelőkészséget, és a kulturális és természeti kincsek iránti fogékonyságot igényel. Helyszínspecifikus ügyességi, tájékozódási, logikai és gyorsasági feladatok sorát kell megoldania a játékosoknak: homlokzatokon megtalált állatok, összeolvasott betűk, távirányítós autó-vezérlés vagy óriáscsúzlival célba vett bábuk… Akármelyik állomásról is legyen szó, a csapaton belül kooperáció, csapatok között pedig verseny uralkodik a játék során.

YOUnik Race SPEED

Ez a játékváltozat igazi öröm a mozgást kedvelőknek. Végig fenntartja az érdeklődést és a figyelmet.

A program a Mr.X társasjáték alapvető átgondolása élőszereplős társasjátékká, kicsit a gyermekkorunkból ismert bújócska-fogócskát idézi.

Az eredeti játék szellemének megidézéséhez külön applikáció áll a játékosok rendelkezésére, amelyet partnerünk, az Obskurus bocsát rendelkezésünkre. Ők hozzák a technikát, mi pedig az egyedi koncepciót, rátok és a helyszínre szabva.

A játékról: A játék kezdetén minden csapat megkapja a szerepét: „Menekülő” vagy „Üldöző” csapatba kerültetek? Ennek megfelelően kell taktikát választanotok. Mikor egy üldöző csapat elkapja a menekülőt, szerepet cserélnek.

De nem érdemes megfeledkezni a különböző kincsekről, feladványokról sem, amikkel értékes pontokhoz juthattok a játék végi győzelemhez.

TEMATIKUS KVÍZ

Ez egy igazi Jolly Joker program.

Egy személyreszabott kvízjáték, amit bármilyen témában el tudunk készíteni nektek. Bele tudunk építeni szervezetre vonatkozó fun facteket, vagy a legviccesebb munkahelyi történeteiteket.

De ha csak egy általános kvízre vágytok, akkor is jó helyen jártok!

 

INTERAKTÍV KVÍZ

Amennyiben tovább fokoznátok a játékélményt, akkor válasszátok interaktív kvízjátékunkat. A választott témában (gasztronómia, például borok kóstolása és párosítása) a lexikális tudás mellett különböző játékos feladatok tarkítják a kvíz menetét.

 

TÁRSASJÁTÉK

Egy kötetlen együttlétre vágytok, ahol a kompetitív és koopertív tevékenységet szerető kollégák is megtalálják a számításaikat?

Akkor a társasjátékozás a megfelelő választás nektek. Tematikus (Párizs? ókor? állatos?), vagy csak bizonyos típusú játékok jöhetnek szóba (parti? logikai?) ? Esetleg az a fontos számotokra, hogy mekkora csapatokban lehet játszani? A válaszaitok fontosak, mert ezek alapján a ti igényeiteknek megfelelő játékválogatással érkezünk. A játékok megismerésében pedig azokban jártas játékmesterek segítenek.

SZINKRON, A SZÓ A STÚDIÓÉ

Emlékeztek, hogy miről szól a Reszkessetek betörők? De mi történne, ha nem hangozna el az ikonikus mondat: Keviiiiin!!! Adjatok új történetet nagy nevetések közepette a klasszikusoknak. Mostantól biztosan nem tudjátok majd ugyanazzal a szemmel nézni az eredeti művet. Szinkronprogramunkon született videót ezen a linken megtalálod.

Írjátok meg a szöveget

Megkapjátok a filmrészletet és a hozzá tartozó eredeti szöveget. A szavakkal, szótagokkal játszva ez alapján létre tudjátok hozni a saját stílusotoknak megfelelő alternatív valóságot.

Szinkronizálás

Beosztottátok a szerepeket? Elgyakoroltátok időre? Keltsétek életre a megírt szövegeteket a szinkron elkészítésével. Minden szükséges kelléket, technikai felszerelést mi biztosítunk hozzá.

Vetítés, díjátadó

Nézzétek meg közösen az eredményt! A vetítés után különböző kategóriákban lehet szavazni az egyes művekre. Az este megkoronázása pedig az ünnepéyes díjátadó.

SEGÍTHETÜNK?

TE IS SZERETNÉL HASONLÓT?

Egyedi elképzeléseddel vagy kérdéseiddel keresd kollégánkat.

ÍRJ GABINAK

miskolczi.gabriella@younik.hu

CSÖRÖGJ IDE

+36203876447

KÜLDJ ÜZENETET!

A küldés gomb megnyomásával elfogadod az Adatkezelési nyilatkozatot és hozzájárulsz adataid kezeléséhez.