A YOUnik célja az, hogy az ajándékozás minél kevesebb fejtörést jelentsen neked és minél nagyobb örömet az ajándékozottnak…ezáltal mindkettőtöknek.

Regisztrálj az oldalra (ezt itt tudod megtenni), jelentkezz be itt, majd jelöld, hogy kit, mikor és milyen alkalomból szeretnél meglepni, ezután töltsd ki a hozzá tartozó kérdőívet. Egy személyhez több kérdőívet is kitölthetsz, attól függően, hogy milyen alkalomra szeretnél tőlünk ajándékötleteket.

Kérdőívünket egy pszichológusokból álló csapat segítségével állítottunk össze úgy, hogy a lehető legtöbb információ kiderüljön a megajándékozni kívánt személyről, illetve a kapcsolatotokról. A kérdőív alapján csapatunk tapasztalatának és kreativitásának köszönhetően készen áll arra, hogy meglepjen téged ötleteivel.

A kitöltése 10-15 percet vesz igénybe és alig van benne szabad szöveges rész, ígérjük!

Természetesen, viszont minden ajándékozottról külön kérdőív kitöltése szükséges.

Egy alkalommal 3+1 ajándékötletet kapsz tőlünk…és hogy miért nem csak szimplán 4? A +1 ötlet mindig a legkülönlegesebb, legYOUnikabb!

Az egy alkalomra küldött 3+1 ötlet ára bruttó 3000 Ft.

Bankkártyás vásárlással tudsz fizetni az oldalunkon. A fizetés a kérdőív kitöltése után lehetséges, tehát a kitöltött, de ki nem fizetett kérdőívek után nem áll módunkban ajándékötletet adni.

Természetesen, a fizetést követően a regisztráció során megadott e-mail címedre küldjük az elektronikus számlát.

Természetesen a megrendeléstől számított 14 naptári napon belül lemondhatod a szolgáltatást.

Arra törekszünk, hogy minden ötletcsokorban megjelenjenek tárgyi és élményajándékok is, de természetesen alkalmazkodunk az igényeidhez.

Az alapötletek kitalálása és az utánajárás viszonylag sok időt vesz igénybe, nem beszélve a megvalósításról. Legalább 35 nappal az alkalom előtt töltsd ki a kérdőívünket. Ha ezt egyszer megteszed, akkor ezt követően már mi keresünk fel a többi megadott alkalom előtt, így biztosan nem felejted el azokat!

Csak rákattintasz és már intézzük is 🙂 Rugalmasak vagyunk, így ha valamelyik ötletünkön változtatnál, arra is van lehetőség.

Megrendeljük, felhívjuk, letárgyaljuk, sőt, akár el is visszük hozzád. Neked csak választanod kell és örülni az ajándékozott örömének.

Az ötletek küldése és a kiválasztott ötlet elintézése külön kerül számlázásra. Az elintézés díja az ajándék típusától és bonyolultságától függ.

Persze, igencsak szeretjük az élményajándékokat, és sosem adunk olyan ötletet, amit ne tudnánk kivitelezni.

Csak akkor, ha elmondod neki 🙂 Végső soron ez a te ajándékod!

Ez nem fordulhat elő 🙂 De ha mégis, segíts nekünk, hogy melyikkel indultunk el jó irányba és megoldjuk!